Post by discderpprommanwi on Mar 6, 2022 18:56:43 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dig Out! Gold Digger Adventure ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dig Out! Gold Digger Adventure IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krystaly generátoru kódů ▞▞▞
▞▞▞ Dig Out! Gold Digger Adventure 2022 version ▞▞▞
Hra se mi líbí, ale vadí mi, že ji musíte hrát na šířku. V příští aktualizaci by měla být možnost, kde si hráči mohou vybrat, jak by měl být pohled na hru, protože ne každému hráči to vyhovuje a já jsem jedním z nich. Je mi někdy nepříjemné hrát tímto způsobem, ale celkově miluji hraní, miluji koncept šéfa a nový vzhled.
Dig Out! Χρυσή Περιπέτεια Περιπέτεια tvh
Byl jsem v této hře og. Moc se mi ta hra líbila. Nejsem tak šťastný, jak teď žiješ. Chcete-li to zlepšit, navrhuji, abyste zvýšili počet životů, které máte, a když poprvé zemřete, dejte možnost reklamy nebo coinů, ale podruhé, když zemřete, si o mince vyžádejte. Jo, jen nejsem příliš šťastný z té věci smrti a života. Každopádně pokračuj ve skvělé práci zimad
Sama reklama humus chce se mi 🤮
Horší než verze Windows 10. Život ztratí vše, co prohrajete a musíte čekat na dobití (verze pro Windows 10 má nekonečný počet životů) a žádnou místnost s hádankami, což je skvělé (Windows 10 má spoustu místa na poražení bossů). Pro grafiku a animaci: Tohle vypadá mnohem lépe než verze pro Windows 10 a spousta bossů, které je třeba porazit (verze pro Windows 10 je velmi krátká) a speciální boostery (Windows 10 pouze 1 booster (ledová bomba) při každém oživení).
Hra je zábavná, zdá se, že se dá hodně odemykat a je zábavná, hodnotila by se výše, ale maximální limit 3 životů znamená, že je můžete přepálit příliš rychle (3 hvězdičky, jedna za život) Ale reklamy, odemykání věcí, sledování jsou v pořádku pro mince, truhly za běh atd., ale několikrát jsem hru otevřel a po uzavření vyskakovacího okna „deal“ (reklama) dostal náhodnou reklamu pro nic za nic, než se vůbec do hry dostanu ..... Ne .... Prostě ne *zavře aplikaci bez hraní hry*
Vypadá to dobře
Hra po aktualizaci ztratila svou optimalizaci a zacala zahlcovat neskutecne telefon...druha vec je ze pisete kazdy nakup odstrani reklamy coz pred aktualizaci byla pravda ale momentalne to uz neplati...dal podporovat financne hru nehodlam....jako takova ale je zabavna a zabavi na dlouho
Dig Out! Gold Miner Avventura Avventura lpt
Upřímně, je to opravdu dobrá hra, ale víc se mi líbí stará verze, kde jste se mohli hrabat, jak dlouho jste chtěli. Nyní máte pouze 3 životy a pokud vám dojdou, budete muset čekat 30 minut, abyste mohli hrát znovu, a to je opravdu nudné, je tu také několik nových věcí, kde musíte postavit tento starý dům, abyste získali peníze, a pak musíte postavit kovárnu a mám pocit, že se vývojáři hry příliš snažili. Podívej, kdysi to bylo skvělé, ale teď je to nudné a opakující se.
Kdysi dávno jsem tuto hru hrál a dnes jsem ji restartoval. Opravdu se mi nelíbí systém životů, protože teď si hru nemůžete užít naplno. proč mít životy? zdá se mi to jako sbírání peněz, protože za hraní můžete platit. tolik ke hře zdarma. kromě toho je puzzle/hratelnost hodně zábavné. Celková hra mě baví, ale nemůžu ji hrát moc dlouho
miluji hru. Přál bych si, aby bylo jednodušší získat více postav snadněji.
V roce 2017 jsem dal této aplikaci 3 hvězdičky, protože ovládací prvky nebyly na stejné úrovni, a také jsem ji odinstaloval poté, co zástupce odpověděl: „Na tomto problému pracujeme a bude opraven v naší další aktualizaci“. 12.15.2020 Přeinstaloval jsem aplikaci, abych našel stejné problémy s ovládáním, 1. někdy se sama hýbe a když se konečně zastaví, zabije vás buď tím, že narazíte na hroty narážející na dlaždici a rozbijete se o kámen. Je to docela špatné, když hrajete hru a prostě to nefunguje.2. Reklamy,reklamy,reklamy MNOHO!
Úžasné a zábavné, ale regenerace životů je příliš dlouhá, 30 minut na jedno srdce a může pojmout pouze pět srdcí najednou. A je velmi snadné zemřít – zvláště na začátku! – stačí jedno špatné otočení a je konec. Dalším důvodem, proč dostává 3 místo 4 hvězdiček, je, že směry, kterými se otočíte, jsou VELMI VELMI citlivé. Takže pokud by se to upravilo, určitě bych dal 4 nebo 5 hvězdiček. Ale všechno dobrá hra.
Perfektní hra, jsem tam denně, akorát by to chtělo možnost přátel, posílat si dárky a více možností získat nějaké životy zdarma, jinak jen tak dál !!!!!
Skvělá hra na zkrácení času.
Moje recenze zmizela, ale bylo v ní napsáno, že to byla zábava, ale teď pokaždé, když stisknu tlačítko pro přehrávání, jdu do dolu a přehraju reklamu, a to opravdu rychle stárne
velmi zábavná a roztomilá logická hra s vynikajícím soundtrackem. id dávám 5 z 5 kromě dvou věcí: 1) příliš mnoho reklam. a pokud se je pokusíte přeskočit, můžete se dostat ze hry. ztratíte jakýkoli free to try miner, což je zbytečná škoda. a 2) nelze přeskočit vystřižené scény. Nepotřebuji je sedět kvůli příběhu. nechci. jen mě nech hrát hru! kontrolovat ty zatracené reklamy!!!
Kdysi se mi tato hra líbila, než jsi ji aktualizoval, ostatní mě nezajímají, můj hlavní problém jsou životy. Jediný důvod, proč ti dávám 2 hvězdičky, je ten, že se mi pořád líbí původní verze, kdybys chtěl odeber život a nech tě jít donekonečna a upgraduj svůj krumpáč za skutečné peníze, které máš
miluji hru. Jsem rád, že byly přidány nové úkoly a další hrad k opravě. Skvělým doplňkem jsou také nová monstra a bossové. Jediný problém, který mám, je někdy, když se pohnu, moje postava jde jiným směrem nebo se nepohne vůbec. Někdy, když držím na obrazovce jeden směr, abych se pohyboval v přímce, pohybuje se jiným směrem. Může to být jen problém s mým tabletem. Jinak že mě to baví.
Tuhle hru miluju, nebo spíš dřív. Vývojáři se pokusili přidat do hry příliš mnoho a nyní je obrazovka příliš nepřehledná, takže je téměř nemožné udělat pořádný běh. I když to funguje ve prospěch vývojářů (jste v pokušení kupovat coiny), je to tak frustrující, že jedna hra, kterou si chci nechat na svém telefonu, mě teď nejvíc rozčiluje.
Dosáhl jsem limitu, na který můžu jít s kladivy a vylepšením výtahu, zabil jsem všechny krále a teď nemůžu ve hře postoupit dál a začíná mě to nudit. Můžete mi říct, kdy představíte další mise a příležitost upgradovat, protože jsem na budování této hry strávil tak dlouho a byla by škoda skončit z nudy. Děkuji.
Super hra jen po aktualizaci se hra seká a nejde plynule..což tak trochu znemožňuje hraní..jinak hra super
Nejprve to bylo 5 hvězdiček. Pak jsem nemohl hrát bez sledování reklamy. Pak jsem ke hraní potřeboval internet. Poté se reklamy staly běžnou součástí hraní hry na otevření truhly. Čekali, až jsem byl trochu investován, aby všechny reklamy uvedl jako bouře. Teď to nevydržím. Nesnáším všechny takové hry. Buďte vůdci, vývojáři. Ne následovníci.
Hra samotná stojí za to hrát, pokud se v této hře dokážete dostat přes to strašné množství reklamy. Než začnete hrát, musíte se podívat na přidání. Když hrajete, v horní části obrazovky se objeví banner pro přidání, někdy se při hraní pozastavíte a uprostřed hry nahrajete reklamu, myslíte to vážně. Pak můžete sbírat krabice s poklady, ale hádejte, na co se musíte dívat na reklamu, než ji otevřete. Takže kvůli tomu jsem mimo.
Hra bývala dobrá, ale teď je tu příběh a úplně jiné prostředí. Také nemohu hrát bez WiFi a také je tu příliš mnoho postav. Toto byla mobilní hra na zabijáka času, ne příběhová hra.
Životní systém opravdu bere ze hry zábavu. Pamatuji si, že před lety, když jsem tu hru hrál, nebyly žádné životy. Právě jste hráli, pokud byste zemřeli, museli byste začít znovu od začátku, ale vždy to můžete zkusit znovu. Miluju to takhle. Nyní se musíte vyvarovat jakýchkoli chyb a soustředit se pouze na výzvy, abyste získali více životů. Opravdu to bere svobodu ze hry. Také neexistuje způsob, jak platit za neomezené životy. Viděl jsem, že se k tomu vyjádřili i ostatní. Bylo by hezké, kdyby byl tento systém odstraněn.
Dobré pro krátké hraní, ale pro dlouhé hraní nudné. Zlaté a epické postavy nejsou o nic lepší než základní. Nejlepší postavy Barry a Silvia (a Ramesse určitě). Ostatní jsou odpadky. Odinstalováno na 3 dny.
Před aktualizací to bylo skvělé. Líbí se mi, že nyní můžete používat teleport, ale hra je nyní zcela zaměřena na nákup nápovědy k aplikaci. A nyní místo toho, abyste dostávali mince a vylepšení dohromady v balíčku, musíte je nyní kupovat samostatně. A i když jste si předtím koupili reklamy zdarma, nyní je stejně musíte sledovat. Hru odinstaluji a už ji nebudu hrát.
Je to zábavná hra, ale podle mě je nepříjemná kombinace úrovně výzvy s tím, že máte jen tři životy, které se regenerují každou půlhodinu. Mohl jsem hrát jen asi tři minuty, než mi došly životy a musel jsem hodinu a půl čekat, než se mi životy doplní.
Hra je zajímavá, ale ovládání je tak zabugované. Těžko kontrolovatelná postava, sama se může vydat opačným směrem.
Candy Legend Εύκολα hxi
Hra je "v pořádku", ale podle mého názoru nedostatečná odměna za množství odvedené práce, takže po hodině až dvou začne nudit a nudit. *Přidána hvězdička jen za odpověď. Starat se o to, co si myslí zákazník, se vyplatí. Děkuji za reakci ❤️
Velmi zábavná hra. Nová aktualizace však obsahuje hrozné chyby, jako jsou neviditelní pavouci, kameny propadající hroty, aniž by hroty zničily, a chyby v ovládání pohybu, které způsobují, že se pohybujete diagonálně.
Dobrá hra (to je fše co řeknu)
použijte, abyste byli před aktualizací lepší. Byl jsem platící hráč. jakmile rozbalíte všechny bedny, můžete tu nejdražší prodat za zlato. Nyní získáte polovinu toho, na co jste zvyklí. Už neplatím ani nehraju. duch je chycen, má být vymazán, je tam norh, ale říká, že tě to zabilo. nyní je v něm více chyb než dříve!
Tato hra se mi líbí, je čím dál tím více vzrušující. Reklamy lze přeskočit, ale přijdou vám o odměny. Pěkné aktualizace a líbí se mi to více. Přichází další vzrušení, mnoho monster, se kterými je třeba bojovat, ale pokud znáte jejich slabiny, zvítězíte nad nimi.Někdy je to složité, ale díky vaší trpělivosti vyhrajete. Velmi náročná hra. Začíná to být vzrušující, protože mnoho různých monster bojovat jiným způsobem. Teď jsem na tom závislý, ale proč se to už neotevírá v mém druhém telefonu?😭