Post by discderpprommanwi on Mar 6, 2022 19:18:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candies \u0027n Curses ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candies \u0027n Curses IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodi glitch marķieri ▞▞▞
▞▞▞ Candies \u0027n Curses 2022 version ▞▞▞
Mans progress tika izdzēsts pēc nesenā atjauninājuma un kļūdu labošanas. Lūdzu, izlabojiet šo. Es biju 26. līmenī ar maksimālu vīrusu, lāpu un lavas zobenu. Es vēlos atgūt datus, lūdzu. Jūs varat pārbaudīt sasniegumus kā pierādījumu. Man patīk spēle, tāpēc, ja varu atgūt savus datus. (Tas tika dublēts manā Google Play kontā un tagad vairs nav.) Es piešķiršu spēlei 5 zvaigžņu vērtējumu, ko tā ir pelnījusi.
365Scores Спорт gkcl
Neļauj jums paaugstināt līmeni. Jūs esat iestrēdzis vienā vietā uz visiem laikiem, un tas ir tik kaitinoši
Spēle tiek bloķēta ik pēc dažām minūtēm, varētu būt jautri, ja varētu spēlēt
Es ienīstu šo spēli, man ir jālejupielādē cita lietotne, un es gribu piekļūt savam Google kontam. Nospiežot Sākt jaunu spēli, tas neko nedara. Briesmīgi. Labojiet šo, lūdzu.
Jauki, prasīgi un ļoti izklaidējoši. Mobilās spēles bieži jauc izaicinājumu ar sliktu spēles mehāniku, nevis šo. Brīnišķīgi vienkāršota spēle, kurā jums ir jādomā un jāmaina stratēģijas, pamatojoties uz telpu un jūsu spēles stilu, vienlaikus nodrošinot labu izaicinājumu. Tas nebeidz mani izklaidēt ar savu ātro spēli, burvīgo mākslas stilu un plašu ienaidnieku klāstu. Molli ir jauks un unikāla dizaina tēls. Un visi ienaidnieki šķiet pazīstami, bet svaigi un nostalģiski. Es iesaku.
Es to spēlēju agrāk un pabeidzu. Redzot, ka spēlei ir tik daudz atjauninājumu, es to atkārtoti instalēju, bet nevaru spēlēt pareizi.Spēle aizkavējas, un lielāko daļu laika vadības ierīces apstājas, un es nevaru neko darīt. Lūdzu, izlabojiet šo. Es vēlos spēlēt šo vēlreiz.
Pietiekami ikdienišķa, lai paņemtu un spēlētu jebkurā laikā, neatkarīgi no prasmēm, taču ne tik ikdienišķa, lai tā būtu nepārspējama un neapzināta. Pietiekami iesaistot, lai kādu laiku noturētu jūsu uzmanību. Pati spēle ir ļoti slīpēta un tai ir jautrs mākslas stils. Vadības ierīces ir vienkāršas un viegli lietojamas. Vienkārši velciet tajā virzienā, kurā vēlaties, lai varonis pārvietotos.
Sadursmes šķiet pārāk ciešas. Ir ļoti viegli zaudēt veselību, pazeminot līmeni vai pārejot uz nākamo. Arī man šķiet, ka sniegtās noslēpumainās dāvanas vienmēr ir dublikāti. Es nesaprotu, kas tieši ir par dāvanu? Viņiem to vajadzētu saukt par noslēpumainu jaunu veikala preci, jo man tas ir jāiegādājas. Labāk ir padarīt noslēpumainas dāvanas retākas un, tiklīdz tās saņemsiet, tās būs bez maksas. Tad, ja ir dups, jūs varat dot ektoplazmu. Ja kaut kas būtu jālabo, es teiktu, ka nedaudz atslābiniet sadursmes.
Lieliska spēle. Man patīk viss tajā — briesmoņi, tme mūzika, priekšnieki un pat veids, kā vide mainās, piemēram, veids, kā jūs liecat kustēties grāmatām nemirstīgo bibliotēkā. Bet es neesmu pārāk apmierināts ar jauno atjauninājumu, ja jūs mainījāt sirdis uz sirds punktiem. Jūs varētu vismaz sniegt mums iespējas iestatījumos, taču kopumā šī ir labākā spēle, ko jebkad esmu spēlējis.
Paskatieties, šai spēlei ir jābūt mazāk reklāmu, tas ir kaitinoši
šī spēle pat neielādēsies! Esmu mēģinājis vairākas reizes, lai sāktu spēli, taču tā turpina crashing.im gunna mēģināt lejupielādēt spēli vēlreiz pēc 3 nedēļām, un, ja tā atkal avarē, es esmu dusmīgs.
tā būtu laba spēle, bet gribēt 20 USD, lai atspējotu reklāmas, ir ārprātīgi stulbi. atinstalēšana.
tā ir lieliska spēle, bet, kad es cīnījos ar bosu ar tārpu, man bija konfektes Halo batoniņš, kas atdzīvina tevi nākamās nāves brīdī, tāpēc, kad es tiku atdzīvināts, p kur vienkārši Frozen tas nekustējās, tas nedarbojās. kaut kas, izņemot animāciju uz galvas, tas nepārvietojās katru reizi, kad es devos tuvu, kas paņēma es sabojāju Es nevaru turpināt spēli, lūdzu, izlabojiet šo
Slikta izšķirtspēja un skaļš. Kāpēc es nevaru izlaist visu dvēseles ieguvumu? Kāpēc skaņai ir jābūt tik intensīvai? Spēle ir apgaismota, bet ir pārāk trokšņaina un slikti attīstīta. Grafika ir jāsalabo pēc iespējas ātrāk. Apskatiet Redungeon. Šai spēlei ir tāda pati ideja par pikseļu stilu.
Vai ir kāds veids, kā atgriezties un atkārtot pamācību, jo es nesaprotu, kā darbojas pirmais līmenis pēc spoka piekaušanas, kaut kas man vienkārši sāk uzbrukt, un es nezinu, no kurienes tas nāk. Vai arī daudzas spēles varētu aizkavēties un varētu būt neredzamas? Es tikai zinu, ka neatkarīgi no notikušā tas neapstājas pēc atinstalēšanas un instalēšanas.
Es absolūti mīlu spēli! Bet diemžēl visi mani saglabātie līdzekļi no spēlēšanas bezsaistē tiek noņemti un aizstāti ar pēdējiem, kad esmu izveidojis savienojumu tiešsaistē. Es vēlētos spēlēt spēli ārā un bezsaistē...
Man patīk šī spēle Candies 'n Curses, bet man ir Firefly laterna ar jauninājumiem.
Spēle ir lieliska, to ir viegli spēlēt ar skārienvadību un novirzīt uz apmācības punktu. Tumšā tēma un pikseļu māksla ir apbrīnas vērta. Vēl ir daudz iespēju uzlabot. Paziņojums par kļūdu: kad es dažreiz izeju no spēles un atgriežos pie tās, iepriekšējās spēles un progress, ko es paveicu, ir pazudis. Lūdzu, izlabojiet. Tomēr lieliska spēle. Rediģēt: Devs nepārprotami mīl savus spēlētājus, viņi klausās un turpina uzlabot spēli. 5 zvaigznes!
Candies 'n Curses Arkādes spēles bkth
Pastāv kļūda, kuras gadījumā Molli nejauši nesabojās. Es mīlu šo spēli līdz nāvei. Tas ir aizraujošs, vienkāršs un tik unikāls salīdzinājumā ar citām spēlēm Play veikalā. Tomēr šī kļūme atņem tik lielu izaicinājumu, ka kļūst kaitinoša. Man atkal ļoti patīk šī spēle, taču šī kļūda ir jānovērš.
Nelieli spoileri: tā ir jautra spēle, bet man ir dažas problēmas ar spēli. vienā ir rakstīts, ka tā ir bezsaistes spēle, bet, kad es to atvēru bezsaistē, tā iestrēga ielādes ekrānā vai mana izvēlnes poga vienkārši pārstāj darboties. Mana otrā problēma ir tā, ka nav kontrolpunktu, kas dažiem šķiet lieliski vai neiebilst, bet es es ceru, ka viņi pievienos vieglo režīmu vai kaut ko citu. Otrajā pasaulē ir pārāk daudz ienaidnieku, un atgriešanās pie tā paša priekšnieka aizņem pārāk ilgu laiku.
Labi, tāpēc es zinu, ka ir mazliet par agru rakstīt atsauksmi, BET ŠĪ SPĒLE IR PĀRĀK LABA! Sākot ar animācijām un beidzot ar varoņu dizainu un spēlei, tā nešķiet īpaši līdzīga mobilajai spēlei. Man šķiet, ka man vajadzētu izmantot savu slēdzi vai datoru, nospiežot bulttaustiņus un izpētīt biezus, izsmalcinātus, oriģinālos līmeņus.
Spēle ir lieliska, taču tā TURPINĀS KRĀJOT kā traka. Lūdzu, izlabojiet to, jo šo spēli nevar atskaņot!
Candies 'n Curses Аркады fndz
Atmiņas noplūde izraisa smagu spēles kavēšanos. Domāju, ka atbrīvošanās no reklāmām varētu to nedaudz labot. Nē.
Ir divas reizes, kad es iegādājos MP40 lukturīti, un es zaudēju divas reizes. Nezinu, vai tā ir kļūme vai sistēma, kur saglabāt progresu. Tik ļoti ienīda
Tiešām jauka un jautra spēle, bet ir tik daudz spožu gaismas zibšņu, ka man sāp acis
Spēle ir tik jauka! Tas, kā mūzika nosaka katra līmeņa noskaņojumu, ir pārsteidzošs! Ļoti iesaku
Man ļoti patīk šis spēļu saturs, taču, mēģinot izveidot tako kontu, tas tiek izdzēsts, un man netiek nosūtītas instrukcijas, lai to labotu. Lūdzu atbildi.
Candies 'n Curses 街機 ofx
Spēle ir ļoti laba. Man par to iepriekš bija daudz sūdzību, taču izstrādātājs drīz pēc tam to izlaboja. Ļoti interesanta ir laternu dažādība un iespējamās konfekšu un lāstu kombinācijas. Man bija ļoti jautri laikā, kad es spēlēju. Tomēr iemesls, kāpēc spēle nav 5 zvaigžņu spēle, ir tāpēc, ka, pabeidzot torni (tas aizņem apmēram 10 h treniņu), vairs nav daudz ko darīt.Dažu laternu atbloķēšana prasa ļoti ilgu laiku, jo tās paļaujas uz stāstu, kas neattīstās ļoti bieži
Candies 'n Curses Arked lebc
Spēle ir brīnišķīga, kopš manas pēdējās apskates tā ir daudz attīstījusies. Tas ir satriecoši, bet neticami izklaidējoši un rada atkarību, ieskaitot stāstu. Lielākā problēma, kas man līdz šim ir radusies, ir tā, ka tagad, kad es varēju iziet cauri "Blast Worm" priekšniekam, viņš ir milzīgs melns nebūtības kubs un līdz ar to viņa uzbrukumi, un tam burtiski nav nekādas formas. Lūdzu, izlabojiet šo kļūdu, jo tā patiešām ir kaitinoša.
Pēc spēles zaudēšanas tiek teikts, ka varu skatīties video, lai dubultotu dvēseles, taču spēle sasalst, atverot video ekrānu.
Patīk spēle, grafika ir lieliska, un man patīk skaņu celiņš, tas viss patiešām rada noskaņojumu. Teikšu, ka man personīgi ir grūti ar kontroles stilu. Es gribētu, lai būtu lielāka kontrole, piemēram, ekrāna vadīklas, taču es saprotu, kā tas var novērst dažus izaicinājumus. Varbūt varētu pievienot kādu šarmu, kas būtu pēc izvēles ekrānā redzamās vadības ierīces? Esmu arī pamanījis kļūmi, un esmu pārliecināts, ka tas notiek tikai ar pavadoni, taču dažreiz, kad līmeņa beigās saņemat saldumu, tas paliks redzams visu atlikušo spēles raunda laiku. . Arī kļūme, kad dažkārt, lecot lejā, Mollija iestrēgst, lecot lejā, un paiet kāds brīdis, līdz viņa faktiski nolaižas, radot nevajadzīgus bojājumus. Tā turpināt!
Tāpēc spēle ir laba, taču jums vajadzētu pievienot apmācību pirmajam priekšniekam, jo manā pirmajā mēģinājumā es nezināju, kā uzvarēt priekšnieku, līdz es noskatījos pamācību, kā to uzvarēt, es novērtētu šo ar 5/5 zvaigznēm, ja būtu apmācība pirmais priekšnieks
Tā ir diezgan laba spēle. Problēma ir tāda, ka tad, kad Molli mirst līmenī, viņai viss jāsāk no sākuma (pirmais posms), nav godīgi. Vai nevar būt kāds kontrolpunkts, lai viņu noturētu uz ceļa? kļūst ļoti nomākta, kad man jāsāk no jauna. Lūdzu, izlabojiet. Citādi ļoti jauka spēle❤
Man patika spēle, bet, kad pabeidzu apmācību un devos spēlēt spēli, tā BRAUSMĪGI aizkavējās. Nebiju pat domājusi, ka pikseļu spēle var tik ļoti aizkavēties!😠
Šī spēle ir diezgan lieliska, es kādu laiciņu spēlēju vakar un esmu mazliet aizrāvies. Arī māksla un priekšnieki ir diezgan forši.
Ikreiz, kad nomirstat, jums jāsāk no paša sākuma. Kāpēc jūs to darītu? Tā ir traki necieņa tbh