Post by discderpprommanwi on Mar 6, 2022 19:37:37 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jumanji: Epic Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jumanji: Epic Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب بی نهایت primogems ▞▞▞
▞▞▞ Jumanji: Epic Run 2022 version ▞▞▞
من عاشق جومانجی هستم، اما یک بازی ناتمام را بازی نمی کنم، این بازی با استانداردهای مدرن تنظیم نشده است، اما من عاشق مکانیک کوهنوردی و سقوط هستم. شما به وضوح می توانید بگویید که مکانیک جنگی یک ریپ کردن از بازی BRIM است. من پتانسیل های زیادی می بینم
من به نوعی برای این بازی خارج شده بودم، اما به محض اینکه به سمت چپ سوایپ کردم، شخصیت من فقط نقشه را ترک کرد و همه چیز در نامرئی است. سکههای شخصیت و شخصیت شرور همه از بین رفتهاند، من حتی نمیتوانم بدون اینکه کاراکترم مرا کنار بگذارد، بازی را انجام دهم.
این یک بازی خوب است، قاتل زمان واقعی و سرگرم کننده است، اما باگ ها باید برطرف شوند، هر بار که بومرنگ و تقویت کننده های دیگر دریافت می کنم، اشکال دارد.
من عاشق بازی هستم اما تمام نقشه ها را تمام کرده ام و نقشه دیگری برای تکمیل وجود ندارد، حتی اگر می گوید به زودی یک نقشه جدید وجود دارد. من بازی رو یک هفته بعد از انتشارش تموم کردم که ماه ها پیش بود هنوز نقشه ای نیومده بود.😥😭😪😔😞😖
من آن را دوست داشتم اما اکنون امتیاز من به روز رسانی متوقف شده است و در همان عدد گیر کرده است. بازی به نقشه های اضافی نیز نیاز دارد. خیلی کسل کننده می شود که همان ها را بارها و بارها بازی کنید.
بهدردکسنمیخرهیکیشمارشو بهمنبدهتابتونکازشکمکبگیرم
بازی فوقالعاده سرگرمکنندهای است، اما وقتی به یک سطح خاص رسیدید، مهم نیست که چه کاری انجام میدهید، احتمالاً نمیتوانید به سطح بعدی بروید، بنابراین احمقانه است که چرا بازی را بسازید. این یک بازی تلفنی است که مردم فقط ادامه خواهند داد.این یک بازی خوب با گرافیک زیبا است، اما هنگ و گیم پلی خشن، کنترل ها دقیق نیستند
مشکلی در تماشای تبلیغاتی که در سینهها انجام دادهام وجود دارد و به من میگوید که تماشای تبلیغات را تمام کنم. من نمی توانم هیچ تبلیغاتی را تماشا کنم. به من اجازه نمی دهد. کامل . امیدوارم بتوانید به زودی این مشکلات را برطرف کنید من از حذف بازی متنفرم.
از عکس که خوبه
بسیاری از ایرادات فنی در این بازی، بازی همیشه زمانی که من به صورت آفلاین بازی می کردم خراب می شد.
یک مشکل بزرگ در بازی وجود دارد. در حالی که در حال دویدن هستم، اگر به سمت راست بروم، کنترل شخصیتم را از دست دادم و او ناپدید می شود. چرا ؟ مشکل را برطرف کنید و به شما پنج ستاره می دهم. چون مطمئنم بازی خوبیه 😊
وحشتناکه...من بازی رو دانلود کردم و هر وقت بازش میکنم فقط با دایره لودینگ میشینه! من حذف نصب کردم و دوباره نصب کردم فایده ای نداشت.
من بازی را دوست دارم مشکلی که من دارم این است که با باخت بازی بسته می شود، بنابراین من پاداش خود را دریافت نمی کنم و برای بازی باید گوشی خود را وارونه کنم.
خدایبش خخخیلی با حال الانه من
بورو بابا با این بازی ای که ساختید اهمقا بیشعور این بازی خخخخخخخیلی باحال است شوخی کردم.
بسیار خوب، چیزی در مورد بازی دیس عجیب است، من آن را دریافت کردم و وقتی در حال اجرا هستم، شخصیت ها به سمت راست حرکت می کنند، خوب نیست، آن را دانلود کردم، و باز هم همینطور است
لرزش روی هر مورد جمع آوری شده و ما نمی توانیم آن را خاموش کنیم بسیار آزاردهنده است.
واقعا نصب کنید جومانی بازی خیلی خوب است
در کل بازی رقابت کرد. اکنون منتظر یک به روز رسانی در مورد نقشه ها و شخصیت های جدید هستیم. با این حال 3 شخصیت باقیمانده را در حالت چالش باز کنید!!!!!
بازی خیلی خیلی خوبیه ولی بعضی وقتا متوقف میشه واسه همین 4 ستاره دادم وگرنه من این بازی رو خیلی دوست دارم برادر من هم این بازی رو دوست دارم واقعا بازی دوست داشتنی است 💖💖😘😘😍😍
این بازی بد است اشکالات زیادی دارد و در حالی که شما بازی می کنید به تنهایی شروع می شود ... بدتر از آن بازی که من هنوز سعی کرده ام بازی کنم.
بازی برای اجرا به آهنگ های بیشتری نیاز دارد. در غیر این صورت پس از دو هفته بازی خسته کننده می شود
بازی همچنان یخ می زند. و اشکال دارد که بازی را سخت می کند. همیشه به موانع برخورد می کند و می میرد. بازی بد استشما بچه ها باید آن را در اسرع وقت تعمیر کنید
این بازی را انجام نده من آن را شکست دادم و اجازه نمی دهد به بازی بعدی بروم و چک در معاملات روزانه شما را به شما نمی دهند و شما نمی توانید او را کنترل کنید.
این یک بازی عالی است و من واقعاً عاشق بازی کردن آن هستم. من می دانم که ایجاد گرافیک بازی واقعاً دشوار است. اما هنوز فکر می کنم که شما شخصیت اسپنسر را در بازی خراب کرده اید. من قبلاً فیلم را تماشا کرده ام از نحوه نشان دادن اسپنسر در بازی راضی نیستم. اما به هر حال بازی واقعا خوب است و بازی کردن جالب است
سلام من سپهر هستم و این بازی رو دوست دارم و از لندن این پیام رو میدم بازی عالی💚💛💙❤😍😍😍😍🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘❤❤❤❤❤❤❤❤❤
تاخیر ثابت در هنگام اجرا باعث می شود زمان واکنش با بازی همگام نشود. ولی در کل بازی خوبیه
Jumanji: Epic Run アドベンチャー cjj
بازی عالی اما من احساس می کنم این یک بازی دوره کوتاه است. لطفا سطوح و مکان های بیشتری را اضافه کنید
به لطف خدمات مشتری شگفت انگیز و پشتیبانی فنی استثنایی، این بازی روان تر از همیشه اجرا می شود. من بازیکنان را تشویق می کنم تا چالش ها را کامل کنند و در مسابقات رتبه بندی کنند. منتظر نقشه های بیشتر هستیم
من این بازیو کردم اول که همه ادمارو باز نکردم خوب بود ولی بعدش چرط شد ۳ ستاره بهش می دم.
تنها چیزی که باعث می شود این بازی پنج ستاره نباشد، عقب ماندن است. 😑
بد نیست خشکه
این بازی عالی است!! این عالی و بسیار اعتیاد آور است، مطمئنم که از بالا رفتن و سقوط از آب خوشم می آید، فقط آن را دوست دارم! اگر این بازی است پس من نمی توانم برای دیدن فیلم صبر کنم!!!!!
بهترین بازی آن است اما برخی از بهترین ویژگی ها را امتحان کنید...سطح 7 یا 8 با دانلود مجدد که پیست شده است پیس نمی شود ..........بهترین بازی آن که به موقع بازی کرده ام ....ویژگی های شگفت انگیز .فقط دوستش دارم...
این بازی بد است که سال گذشته این بازی را از الان بازی کردهام و بهروزرسانی قدیمی بازی نمیتواند بهروزرسانی شود باعث میشود شخصیتها نیاز به خرید داشته باشند، من این پنج را میدهم 🌟 اما نمیدانم
Stray Cat Doors2 Pustolovske igre fobh
بازی واقعا عالیه ولی گرافیکش یه ذره بالاست به خاطر همینه که همیشه بهم لنگ میزنه مخصوصا تو نقشه دوم...لطفا بازی رو روانتر کنید و گزینه ای برای پایین آوردن گرافیک بازی اضافه کنید، به هر حال من هنوز دوست دارم آن 😊
عالییییییییییییییی فوقالعاده، 😍😍😍💖💖🌹🧡
Jumanji: Epic Run Avventura xngx
عالی.👌
تبلیغات خیلی زیاد، آیا آنها پول کافی از شرکت فیلم نگرفتند یا چیز دیگری؟ و چنین بازی لگی، اجتناب کنید!
گاهی اوقات بدون هیچ مانعی شخصیت ها را می کشد. گاهی اوقات انیمیشن ها تار می شوند.
بازی کاملاً لگی است و گوشی من فضای زیادی دارد و من gta را روی آن بازی کردم در حالی که یک بازی ساده در حال اجرا عقب می افتد؟مشکل دستگاه نیست، همچنین چالشها، نقشهها و تواناییهای شخصیت و شخصیتهای بیشتری را میخواهم